O nama


Hedona logo

Hedona d.o.o.

Socijalno poduzeće Hedona d.o.o. osnovala je Udruga invalida Križevci na čelu sa gospodinom Petrom Gatarić u proljeće 2013.godine, u sklopu projekta „Chocolateria Cris“ – križevačka čokolaterija.

Osnovna djelatnost tvrtke je proizvodnja čokolade i čokoladnih pralina. Naše poduzeće prisutno je na domaćem tržištu dvije godine, a ono što je razlikuje od svih drugih poduzeća jest činjenica da se radi o socijalnom poduzeću u kome većinu zaposlenih čine osobe s invaliditetom. Poduzeće je uređeno na način da je prvenstveno usmjereno na društveno korisno dobro, tj. dobrobit za svakog zaposlenika i kontinuiranu mogućnost razvoja kako zaposlenika, tako i samog poduzeća. Sva ostvarena dobit reinvestira se u zaposlenike, u razvoj njihovih kompetencija i njihovog zadovoljstva, u otvaranje novih radnih mjesta i u sam tehnološki razvoj poduzeća kao i dopunu novih djelatnosti.

Socijalno poduzeće Hedona d.o.o. svoj rad obavlja isključivo pod najvišim standardima i nadzorom sa uspostavljenim sustavom sigurnosti hrane temeljenog na HACCP načelima.