fbpx

Da čokolada ne mora biti slatka i da može biti zdrava, dokazao nam je inovativni tim tehnologa iz naše čokolaterije Hedona. Uslijed teških uvjeta poslovanja i odvijanja proizvodnje, uzrokovanih novonastalom nepovoljnom epidemiološkom slikom u svijetu i kod nas, naši su djelatnici ipak uspjeli proizvesti novu na našem tržištu, zdravu čokoladu Corina Gold. Polifenoli, koji su prisutni u Corina Gold funkcionalnoj čokoladi, potječu iz sjemenki crnog grožđa, čistoće polifenola od najmanje 90%. Biljni spojevi polifenoli imaju snažnu antioksidativnu aktivnost. U prehrani čovjeka najkoncentriraniji su u voću, povrću, vinu, čaju i kakau. Znanstvena istraživanja pokazuju da zbog specifične biološke aktivnosti štite srce, krvne žile i imunološki sustav, te utječu na prevenciju kroničnih upalnih bolesti, karcinoma i procesa starenja.

Iskoristite sve blagodati polifenola, uživajući u Corina Gold čokoladi raskošnog okusa i konzumacijom polifenola u kapsulama CardioPlus, kao dodatku prehrani.

CardioPlus – kapsule su dodatak prehrani koji čuva zdravlje krvožilnog sustava
Kapsula sadrži: 300 mg polifenola (MegaNatural®BP ) dobivenih ekstrakcijom iz sjemenki grožđa, vitamin B1, vitamin C, vitamin E.
Nekoliko činjenica:
✔️MegaNatural®BP je ekskluzivni proizvod kompanije Polyphenolics® – jedinstveni ekstrakt sjemenki grožđa čija je struktura, prerada, proizvodnja i uporaba zaštićena patentima.
✔️MegaNatural®BP je izuzetno jak prirodni antioksidant, vrlo učinkovit u smanjenju oksidacijskog stresa kroz eliminaciju slobodnih radikala iz tijela.
✔️Jedino je za MegaNatural®BP klinički dokazano da održava normalni krvni tlak i cirkulaciju u pacijenata s hipertenzijom.
✔️FDA je nagradio MegaNatural®BP GRAS statusom (Općenito prepoznato kao sigurno za korištenje) i dozvolio njegovo dodavanje hrani i napitcima.
✔️MegaNatural®BP zadovoljava stroge vegetarijanske, veganske (pakiran u vege kapsule), Halal i Kosher standarde.
✔️Uzimanje MegaNatural®BP čuva i poboljšava funkcije kardio-vaskularnog, centralno-nervnog i probavnog sustava.
✔️Dodavanje vitamina E ili C povećava efikasnost MegaNatural®BP.
✔️Brojne kliničke studije na pacijentima oba spola sa početnom hipertenzijom i/ili metaboličkim sindromom su nedvojbeno dokazale da MegaNatural®BP smanjuje sistolički i dijastolički krvni tlak!
✔️Terapija MegaNaturalom se pokazala izrazito stabilna; dulja konzumacija–bolji učinak!
✔️Uzimanje MegaNatural®BP se pokazalo sigurnim – bez obzira na duljinu uzimanja nije bilo nuspojava!
✔️Strategija zdravstvenih organizacija je prevencija razvoja srčanih bolesti i metaboličkog sindroma (skupine metaboličkih poremećaja koji se očituju kao inzulinska rezistencija, nakupljanje masnog tkiva u području trbuha – abdominalna ili centralna pretilost, visoka razina kolesterola i povišeni krvni tlak) kroz dodatke antioksidanta (polifenola) zdravoj prehrani.
✔️MegaNatural®BP je djelotvoran i pomaže prirodnu obranu organizma protiv čitavog niza kroničnih bolesti vezanih za starenje.
Novo na tržištu

Skip to content