fbpx

Corina 100 g – tamna čokolada s polifenolima bez dodatka šećera

price:39,75kn

Prosječna hranjiva vrijednost na 100 g
energija 1952 kJ/ 474 kcal
masti 35,1 g
-od kojih zasićene 21,4 g
ugljikohidrati 47,1 g
-od kojih šećeri 0,3 g
vlakna 7,8 g
bjelančevine 5,5 g
sol 0,01 g

Quantity
SKU: 001301 Kategorija: Oznake: , , Product ID: 2205

Opis

Sastojci: kakaova masa, zaslađivač: maltitol, kakaov maslac, emulgator: sojin lecitin, ekstrakt sjemenki grožđa standardiziran na min. 93% polifenola (300 mg), prirodna aroma vanilije. Može sadržavati orašasto voće, kikiriki, mlijeko i gluten u tragovima. Kakaovi dijelovi: min. 55%

Proizvedeno u Hrvatskoj.

Upozorenje: prekomjerna konzumacija može imati laksativni učinak.

Čuvati na suhom i hladnom (do 18°C).

Neto količina:   100 g

Datum najbolje upotrijebiti do i lot broj otisnuti su na pakiranju.

Dodatne informacije

Težina 100 g
Više o proizvodu

MegaNatural®BP je ekskluzivni proizvod kompanije Polyphenolics® – jedinstveni ekstrakt sjemenki grožđa čija je struktura, prerada, proizvodnja i uporaba zaštićena patentima.
MegaNatural®BP je izuzetno jak prirodni antioksidant, vrlo učinkovit u smanjenju oksidacijskog stresa kroz eliminaciju slobodnih radikala iz tijela.
Jedino je za MegaNatural®BP klinički dokazano da održava normalni krvni tlak i cirkulaciju u pacijenata s hipertenzijom.
FDA je nagradio MegaNatural®BP GRAS statusom (Općenito prepoznato kao sigurno za korištenje) i dozvolio njegovo dodavanje hrani i napitcima.
MegaNatural®BP zadovoljava stroge vegetarijanske, veganske (pakiran u vege kapsule), Halal i Kosher standarde.
Uzimanje MegaNatural®BP čuva i poboljšava funkcije kardio-vaskularnog, centralno-nervnog i probavnog sustava.
Dodavanje vitamina E ili C povećava efikasnost MegaNatural®BP.
Brojne kliničke studije na pacijentima oba spola sa početnom hipertenzijom i/ili metaboličkim sindromom su nedvojbeno dokazale da MegaNatural®BP smanjuje sistolički i dijastolički krvni tlak!
Terapija MegaNaturalom se pokazala izrazito stabilna; dulja konzumacija–bolji učinak!
Uzimanje MegaNatural®BP se pokazalo sigurnim – bez obzira na duljinu uzimanja nije bilo nuspojava!
Strategija zdravstvenih organizacija je prevencija razvoja srčanih bolesti i metaboličkog sindroma (skupine metaboličkih poremećaja koji se očituju kao inzulinska rezistencija, nakupljanje masnog tkiva u području trbuha – abdominalna ili centralna pretilost, visoka razina kolesterola i povišeni krvni tlak) kroz dodatke antioksidanta (polifenola) zdravoj prehrani.
MegaNatural®BP je djelotvoran i pomaže prirodnu obranu organizma protiv čitavog niza kroničnih bolesti vezanih za starenje.
Znanstvene tvrdnje koje se navode na hrani MegaNatural BP, valjane su temeljem Rješenja Ministarstva zdravstva na temelju čl.8. stavka 3. Zakona o prehrambenim i zdravstvenim tvrdnjama te hrani obogaćenoj nutrijentima („Narodne novine“ br.39/13 i 114/18.)

Skip to content