SME EnterPRIZE natječaj usmjeren malim i srednjim poduzetnicima, pokrenut je povodom 190. godišnjice Generali osiguranja s ciljem promicanja novih modela poslovanja i poticanja javne rasprave o održivosti.

Na spomenutom natječaju, ponosni smo objaviti da je Hedona, križevačka čokolaterija, osvojila 2.mjesto u kategoriji Zajednica. Hedona je ovim priznanjem još jednom pokazala hrvatskoj javnosti i poslovnom svijetu da se s pravom smjestila u lidera socijalnog poduzetništva.

Tvrtka je osnovana prije devet godina s ciljem zapošljavanja osoba s invaliditetom u proizvodnji ručno rađenih čokolada i pralina. Trenutno zapošljava 17 osoba s invaliditetom koji sada, svojim radom i trudom, mogu sebi i svojoj obitelji osigurati dostojanstven život. Posebni napori ulažu se u kontinuirano uvođenje inovativnih rješenja kako bi se otvorila nova radna mjesta i time osigurala još kvalitetnija integracija osoba s invaliditetom.

Ovim putem, Hedona d.o.o. društveno poduzeće i integrativna radionica, želi se zahvaliti Generali osiguranju d.d. i dir. Alemki Lončar na vodstvu, prepoznavanju poslovnih prilika i ispravnom usmjeravanju zaposlenika, kako bi svi imali jednaku priliku ostvariti se kroz svoj rad i uloženo znanje.

Izvor: Generali osiguranje d.d. proglasilo pobjednike SME EnterPRIZE natječaja u održivosti Hrvatska

Skip to content