Apsolutni must have nam dolazi iz Hedone, tamna čokolada Corina Gold s polifenolom koji vrlo učinkovito smanjuje oksidativni stres u tijelu i kapsule CardioPlus, dodatak prehrani čijom konzumacijom doprinosimo normalnoj funkciji srca i stvaranju kolagena za normalnu funkciju krvnih žila.

Naše drage gošće na devetom Women‘s days by modniALMAnah eventu kojeg je osmislila stilistica i modna savjetnica Alma Premerl Zoko, provele su Podravski vikend za žene i posjetile brojne zanimljivosti ovoga kraja. Kako do Podravine, osim kroz Prigorje, a opet Prigorje ima nešto jedinstveno, ne samo u Hrvatskoj nego i u svijetu, a to je Hedona. Društveno poduzeće fokusirano na humanu, društvenu i ekonomsku integraciju osoba s invaliditetom u normalan život, proizvodi ručno rađene čokolade za svih 5 ljudskih osjetila, jedina takva čokolada na svijetu …mmmmljac, što se na ženskom vikendu i pri posjeti ovih divnih dama Hedoni, moglo i čuti…mmmmljac.

Istaknuli bismo ipak proizvod koji se proizvodi samo u Hedoni, koji je proglašen apsolutnim ‘must have’ proizvodom u svakoj ženskoj torbici i ladici na poslu i kod kuće. Kockica Corina Gold funkcionalne čokolade obogaćena polifenolima čistoće 90% podići će vam energiju i smanjti oksidativni stres nakupljen u tijelu tokom dana, a kaspule CardioPlus svojom svakodnevnom primjenom poboljšavaju funkcije kardio-vaskularnog, centralno-nervnog i probavnog sustava.

Više o Women‘s days by modniALMAnah pročitajte na linku:

Podravski vikend samo za žene

Upoznajte Hedonu, tvornicu u kojoj se proizvodi craft čokolada

Skip to content