Dani čokolade i kave ove su se godine održavali od 23.-26.02.2023. u Family mallu u Ulici Velimira Škorpika 11 u Zagrebu uz potporu Barry Callebauta. Uz veliki odaziv izlagača iz šire regije i posjetioca, svoje ručno rađene čokolade i praline, predstavila je i Hedona, kao predstavnica križevačke čokolaterije i prigorskog brenda hand made proizvoda.

Hedona križevačka čokolaterija, početkom veljače ove godine, sudjelovala je na višednevnoj radionici i edukaciji razvijanja novih tehnologija u tvornici Barry Callebauta u Beogradu i Novom Sadu. Inovacija ima ključnu ulogu u projekciji rasta čokoladne industrije, kako bi se zadovoljile najnovije potrebe potrošača. Ovisno o svom raspoloženju ili načinu razmišljanja, potrošači imaju specifičan stav prema životu koji će odrediti vrstu uživanja za koju će se odlučiti.

Barry Callebaut je srce i motor industrije čokolade i kakaovca, fokusirani na kupca, vođeni strašću, timskim duhom i integritetom utkanim u svaki korak proizvodnje, potpuno vertikalno integrirana sa snažnom pozicijom u zemljama porijeklom kakaovca i jedinstvenim globalnim otiskom.

Iako će uvijek postojati potreba za prepuštanjem osjetilnim čokoladnim iskustvima, očekujemo da će potrošači sve više imati blag zdravstveni pristup životu, povećavajući prostor za svjesno uživanje u čokoladi. U međuvremenu, zdravstvena svijest uživanja u čokoladi je definitivno trend koji treba pratiti u segmentu slastica u godinama koje dolaze.

Obogaćena i funkcionalna čokolada je hrana za zdravlje. Potrošači koji traže zdrave užitke aktivno i namjerno donose odluke koje pozitivno utječu na njihovo zdravlje.

Hedona u svom asortimanu, za sada, ovaj trend podržava ručno rađenom Corina Gold čokoladom, funkcionalnom čokoladom obogaćenoj polifenolima čistoće 90% dobivenih iz jedinstvenog ekstrakta sjemenki grožđa, izuzetno jak prirodni antioksidant, vrlo učinkovit u smanjenju oksidacijskog stresa kroz eliminaciju slobodnih radikala iz tijela.

Corina Gold tamna čokolada s polifenolima

U Hedoni nastojimo pratiti trendove, osmišljavati nove proizvode, te na tržištu čokolade ponuditi jedinstvene ručno rađene čokolade i praline koji kupcu uz sladak okus na nepcu, pružaju i osjećaj savjesne i odgovorne kupnje, potičući na taj način društveno odgovorno poduzetništvo.

Dani čokolade i kave i Hedona

Slatki vikend iza nas, Dani čokolade i kave, snažno je odjeknuo na nas kao izlagača, te na kupce i sve posjetitelje, kojima ovim putem zahvaljujemo na posjeti i kupnji, te silnim porukama zahvale i podrške!

Hedonine ručno rađene čokolade, praline, lizalice i ostali čokoladni asortiman, s veseljem su primljeni poklon na svim rođendanima, vjenčanjima i ostalim privatnim proslavama, kao i u svrhe poslovne promocije.

#ljubavdobrotaičokolada

Skip to content