ODRŽANO PREDAVANJE “DRUŠTVENO PODUZETNIŠTVO – KAKO IZMJERITI DRUŠTVENI UTJECAJ PODUZEĆA”

Zadruga za etično financiranje i Zelena mreža aktivističkih grupa, u suradnji s Razvojnim centrom i tehnološkim parkom Križevci, organizirali su predavanje za javnost  “Društveno poduzetništvo – kako izmjeriti društveni utjecaj poduzeća”.

Projekt eECONOMIJA provodi Zadruga za etično financiranje zajedno s partnerskom organizacijom Zelenom mrežom aktivističkih grupa od listopada 2020. godine, a sufinanciran je putem Europske unije i Europskog socijalnog fonda, u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali.

Predavanje o društvenim poduzetnicima i mjerenju njihovog utjecaja na društvo uz prezentiranje lokalnog primjera dobre prakse, predstavila je Alemka Lončar na čelu Hedona d.o.o. društvenog poduzeća i integrativne radionice. Ručno rađene čokolade i praline, uz širenje poslovanja na kompletnu ponudu realiziranog gotovog promotivnog materijala Hedona3P (Proizvod, Pakiranje, Print), uz mogućnost sklapanja Ugovora o zamjenskim kvotama, objedinjuje poslovanje usmjereno prema B2C i B2B modelu poslovanja. Dugogodišnja praksa i mjerljivi rezultati poslovanja ostvaruju viziju ovog poduzeća i nastavljaju misiju društveno odgovorne budućnosti poslovanja za osobe s invaliditetom, koje su okosnica ove hvalevrijedne priče.

 

Skip to content